[11 stemmen]

Er is geen juiste Flash versie gevonden. Installeer de nieuwste flashplayer.

Soort Recept Hoofdgerecht | Vlees | 4 of meer pers.
Voedingswaarde Voedingswaarde per portie: Energie 515 kCal Eiwit 39g- Vet 14g- Koolhydraten 35g
Bereidingstijd Bereidingstijd: 30 tot 60 minuten

Terug naar receptenoverzicht

Ik wil dit recept

 

Bereiden

In een slakom de azijn, het sap van citroen, de gember en de suiker mengen. Voeg de teentjes knoflook (geperst) toe, dan het zout en de peper toevoegen. Laat het vlees een uur lang in deze bereiding marineren. Laat ondertussen de rozijnen in lauw water weken en snij de gedroogde abrikozen in dunne reepjes. Laat de uien met de olijfolie bruinbakken gedurende 15 min. Voeg het vlees, de marinade, de rozijnen en de abrikozen toe en kook deze 8 min.

 

Probeer ook eens

Champignonstamppot met Belgische kaas
0

Champignonstamppot met Belgische kaas
Hoofdgerecht: 4 of meer pers.

Asperges met eieren
0

Asperges met eieren
Hoofdgerecht: 4 of meer pers.

Tefal

Zeeduivel met kerrie
0

Zeeduivel met kerrie
Hoofdgerecht: 4 of meer pers.

Tefal

Zwaardvis met venkel en appel
0

Zwaardvis met venkel en appel
Hoofdgerecht: 4 of meer pers.

Tefal

Vind snel
de lekkerste recepten

Vind! Inloggen
Log in Wachtwoord vergeten?
Tefal Snackmandje
Kieskeurig banner