[0 stemmen]

Er is geen juiste Flash versie gevonden. Installeer de nieuwste flashplayer.

Soort Recept Hoofdgerecht | Vis | 4 of meer pers.
Voedingswaarde Voedingswaarde per portie: Energie 486 kCal Eiwit 44g- Vet 28g- Koolhydraten 13g
Bereidingstijd Bereidingstijd: 30 tot 60 minuten

Terug naar receptenoverzicht

Ik wil dit recept

 

Bereiden

De staart van de zeeduivel in stukken van 2 of 3 cm snijden. De koolbladeren in de sausstoomschaal schikken. De stukken zeeduivel zodanig op de koolbladeren leggen dat de koolbladeren aan de zijkanten uitsteken. De stukken vis met kerrie bestrooien en met twee eetlepels kokosmelk besprenkelen. Eerst gedurende 5 min. stomen en daarna pas de koolbladeren over de stukken vis dichtvouwen. Het stomen hervatten en 20 min. laten duren. De groene mango’s schillen en in blokjes van een halve centimeter snijden. Besprenkelen met citroensap en bestrooien met grof zout. De fijngesneden koriander toevoegen. De in de koolbladeren gewikkelde stukken zeeduivel
met een beetje saus op een bord scheppen en ernaast wat mangoblokjes schikken. Het geheel bestrooien met licht geroosterde amandelschilfers.

 

Probeer ook eens

Frites Tex-Mex
0

Frites Tex-Mex
Hoofdgerecht: 4 of meer pers.

Tefal

Champignonstamppot met Belgische kaas
0

Champignonstamppot met Belgische kaas
Hoofdgerecht: 4 of meer pers.

Tagliatelle met groenten en Tomaten-Chilisaus
0

Tagliatelle met groenten en Tomaten-Chilisaus
Hoofdgerecht: 3 personen

Anja van Heiningen

Rundvlees met Kidneybonen
4

Rundvlees met Kidneybonen
Hoofdgerecht: 4 of meer pers.

Tefal

Vind snel
de lekkerste recepten

Vind! Inloggen
Log in Wachtwoord vergeten?
Tefal Snackmandje
Kieskeurig banner