[1 stem]

Er is geen juiste Flash versie gevonden. Installeer de nieuwste flashplayer.

Soort Recept Hoofdgerecht | Vis | 4 of meer pers.
Voedingswaarde Voedingswaarde per portie: Energie 486 kCal Eiwit 44g- Vet 28g- Koolhydraten 13g
Bereidingstijd Bereidingstijd: 30 tot 60 minuten

Terug naar receptenoverzicht

Ik wil dit recept

 

Bereiden

De staart van de zeeduivel in stukken van 2 of 3 cm snijden. De koolbladeren in de sausstoomschaal schikken. De stukken zeeduivel zodanig op de koolbladeren leggen dat de koolbladeren aan de zijkanten uitsteken. De stukken vis met kerrie bestrooien en met twee eetlepels kokosmelk besprenkelen. Eerst gedurende 5 min. stomen en daarna pas de koolbladeren over de stukken vis dichtvouwen. Het stomen hervatten en 20 min. laten duren. De groene mango’s schillen en in blokjes van een halve centimeter snijden. Besprenkelen met citroensap en bestrooien met grof zout. De fijngesneden koriander toevoegen. De in de koolbladeren gewikkelde stukken zeeduivel
met een beetje saus op een bord scheppen en ernaast wat mangoblokjes schikken. Het geheel bestrooien met licht geroosterde amandelschilfers.

 

Probeer ook eens

Kabeljauwfilet met paprika, prei, zilveruitjes en dille
5

Kabeljauwfilet met paprika, prei, zilveruitjes en ...
Hoofdgerecht: 4 of meer pers.

Tefal-

Varkenshaasje met peper
0

Varkenshaasje met peper
Hoofdgerecht: 4 of meer pers.

Tefal

Lamsshoarma met groene asperges en doperwten
0

Lamsshoarma met groene asperges en doperwten
Hoofdgerecht: 4 of meer pers.

Tefal

Gebakken aardappelpartjes met ui en paprika
2

Gebakken aardappelpartjes met ui en paprika
Hoofdgerecht: 4 of meer pers.

Tefal-

Vind snel
de lekkerste recepten

Vind! Inloggen
Log in Wachtwoord vergeten?
Tefal Snackmandje
Kieskeurig banner