Tips voor een gezond en lekker leven

Gezond en lekker koken is natuurlijk heel belangrijk. Maar er komt natuurlijk nog veel meer kijken bij een gezond en lekker leven.

Uit onderzoek van TNS NIPO blijkt dat bij een ruime meerderheid van de Nederlandse bevolking, gezondheid een grote rol in zijn of haar leven speelt. De belangrijkste motivatie voor Nederlanders om op gezondheid te letten is om ‘lekker in hun vel’ te zitten. Uit onderzoek aan de Universiteit van Wageningen blijkt echter dat tegelijkertijd bijna de helft van de Nederlandse volwassenen overgewicht heeft en 11% aan obesitas leidt.

Fundamentele veranderingen in onze voedingsgewoonten zijn daarom noodzakelijk om deze zorgwekkende ontwikkelingen tegen te gaan. Ook ziektes als cholesterol, suikerziekte, en hart- en vaatziekten vormen een gevaar voor de volksgezondheid.

Tefal helpt jouw alvast een handje op weg met het laatste nieuws, tips en trends!

Berichten

Neem je paspoort en je Tefal ActiFry mee!
Je staat er eigenlijk nooit bij stil en je gebruikt je ActiFry op de manier die jou het best bevalt en dat is uitstekend. Maar durf ook eens verder te kijken dan je eigen vertrouwde recepten! Het idee van gezond en lekker koken met het gebruik van slechts één lepeltje olie wordt namelijk door heel veel culturen heen gebruikt; van Zuid-Amerika tot Europa, van Azië tot in Australië.

Dat heeft ons ertoe geïnspireerd om lekkere recepten -met voedzame ingrediënten- uit verschillende landen en continenten met onze Gezond & Lekker Club-leden te delen.

Door heel 2014 heen verschijnen er maandelijks nieuwsbrieven met recepten en verhalen uit alle windstreken. We hopen natuurlijk dat die nieuwe recepten je helpen de ActiFry veelvuldig en misschien ook eens op een andere manier te gebruiken.

Heb je een nieuwsbrief gemist? Dan kun je de recepten terugvinden op onze receptenpagina.
Ontvang je nog geen nieuwsbrief? Meld je dan aan via deze link.
Tefal helpt Afvallen Junior, gezond, lekker & leuk!
Afvallen Junior coacht kinderen en jongeren op een speelse en educatieve manier. Zo leren de ouders en kinderen op een natuurlijke manier bewust om te gaan met voeding. Dat dit gezond, lekker en leuk is past helemaal in de filosofie van Tefal.


Wij zijn dus blij dat de coaches voor Tefal ActiFry hebben gekozen en dat zij daarmee hun bewezen bijdrage kunnen leveren aan een verantwoord eetpatroon voor jongeren.

Geïnteresseerd? Klik op deze link.
Oprah is ook blij met de ActiFry!
Op 15 februari tweette Oprah naar haar 16 miljoen volgers een foto van haar laatste dieet must-have: de ActiFry! Ze tweette bij deze foto: 'This machine Tefal ActiFry has changed my life. And they're not paying me to say it.'.Bekend om de schommelingen in haar gewicht, kon Oprah haar enthousiasme over het ultieme elektrische keukenapparaat van Tefal niet bedwingen. Op de foto omhelst ze dan ook de ActiFry, omdat ze ontdekte dat je met deze machine lekkere frietjes kunt maken met slechts één eetlepel olie. Ook Oprah is dus helemaal weg van de ActiFry.

Ze liet even later enthousiast een foto van het resultaat zien van haar eerste versgebakken frietjes uit de ActiFry. Maar natuurlijk is er veel meer mogelijk met de ActiFry. We zijn benieuwd wanneer ze foto's plaatst van andere gezonde maaltijden bereid met de ActiFry. Lekkere gebakken zalm met verse groente bijvoorbeeld! Of biefreepjes met oestersaus!
Slimme tips van Tefal
Wil je graag wat kilo’s van de feestdagen kwijt? Het gaat natuurlijk om een combinatie van beweging en gezond eten en drinken.
Hierbij een aantal tips van Tefal:

 

  • Drink voldoende water. Zet desnoods een kan water naast je neer, zodat je je glas gemakkelijke bij kunt vullen.

  • Eet van kleinere borden en schep één keer op. Simpel, maar helpt echt!

  • Kauw goed op je eten, dan zit je eerder vol. Bovendien neem je dan de tijd om het heerlijke diner wat je klaargemaakt hebt met de Tefal ActiFry ook echt te proeven.

  • Laat het koude weer je er niet van weerhouden om een lekkere lange wandeling te maken. Gezond, verfrissend en goed voor je lijf! Wel stevig doorstappen natuurlijk of kies ervoor om te gaan hardlopen. Burn the calories!


Succes!
Met kookinstructies de keuken in!
Onder andere voor het programma Help Ons Kind is te Dik zijn er voor de ActiFry recepten kookinstructievideo's ontwikkeld die nu te vinden zijn op Youtube.

Ook met de kookinstructievideo's de keuken in?
Maak een keuze uit de volgende recepten en klik op de link:

Turkse groentesalade
Vispannetje
Kipfilet mais
Gebakken aardappels rozemarijn
Boeuf stroganoff
Courgette shoarma

Veel kookplezier!
Vind! Inloggen
Log in Wachtwoord vergeten?
Tefal Snackmandje
Kieskeurig banner